De broodsmid
Wie ben ik?
Stefan Vandaele bakt broden en lekkernijen op de traditionele manier. Enkel natuurlijke ingrediënten worden verwerkt in de bakkerij.
Wat wil ik bereiken?
In samenwerking met een lokale landbouwer telen we zelf een groot deel van onze granen zoals spelt, rogge, emmertarwe, eenkoorn enzoverder. Die granen verwerken we tot heerlijke desembroodjes.
Andere ambassadeurs
Brood met een verhaal bv
Wij zijn een ambachtelijke bakkerij met een voorliefde voor lokale produkten. Vlaamse tarwe, rogge, boekweit en uit de buurt. lokale appelen, peren, bosbessen, frambozen en aardbeien. Ons motto : Van graan tot graag gedaan!
Patisserie Lints
Wat ooit begon als een kleine bakkerij, is na 30 jaar ervaring uitgegroeid tot dé referentie voor patisserie, brood en chocoladecreaties in het Antwerpse. Lints is de warme bakker die je zoekt, dat is gesneden brood. Het team van Lints staat elke dag klaar om altijd voor kwaliteit en creativiteit te kiezen, gecombineerd met vakmanschap. Alles wordt in huis gemaakt, gaande van het brood, de koffiekoeken en de boterkoekjes tot de taarten, pralines en zelfs het ijs! Lints, dat is de warme bakker die je ook een warm hart toedraagt.
Ambachtelijke speculaasbakkerij Vanvuchelen
Wij zijn een ambachtelijke speculaasbakkerij. Ons aanbod bestaat uit zowel een vast assortiment aan speculazen alsook speculazen op maat met bedrukking voor horeca,bedrijven alsook particulieren. We werken uitsluitend op bestelling om voor iedere klant versheid en topkwaliteit te garanderen,de bestellingen kunnen ofwel geleverd ofwel afgehaald worden op afspraak.