Bij Brasserie De Koriander in Heusden-Zolder werken we met dagverse producten van topkwaliteit. We hechten veel belang aan smaak, versheid en vakmanschap. Hoewel we vandaag al enkele lokale ingrediënten gebruiken, zien we hier nog heel wat opportuniteiten om nauwer samen te werken met producenten uit de streek. We verwelkomen onze gasten in een ruime, sfeervolle omgeving waar gezelligheid centraal staat. Binnen is er plaats voor zo’n 160 personen. Bij mooi weer vormt ons zonnige terras de perfecte setting om te genieten van een heerlijke maaltijd of een verfrissend drankje in open lucht.
We streven naar een samenwerking die leidt tot een duurzaam succesverhaal voor beide partijen, gebaseerd op wederzijds vertrouwen en meerwaarde.
Wij zijn een brasserie die bewust kiest voor lokale producten en seizoensgebonden ingrediënten. Zo brengen we smaak en duurzaamheid samen op het bord én in het glas. Enkele voorbeelden van lokale producten die je bij ons kan proeven: Brasrund steak – gekweekt op slechts 2 km van hier Zwalmbeekhoeve-producten – afkomstig van de hoeve van Elise haar tante, een mooie samenwerking binnen de korte keten Noordzeevis – dagvers en lokaal gevangen Belgische wijnen – onder andere van Entre-Deux-Monts, Vandersteene, Genoels-Elderen en Vandeurzen We werken bewust met producten van het seizoen om maximale smaak en versheid te garanderen.
We zijn een frituur met een brasseriekeuken en bieden daarnaast catering aan voor zowel B2B als B2C. We werken graag met lokale producten en streekgerechten. De korte keten is voor ons een bewuste keuze.
Wij zijn een gezellige familiebrasserie. We zetten in op kwaliteit en toegankelijkheid. Stilletjes aan willen we ook meer lokale producten gaan aanbieden aan onze gasten! Misschien ook wel gewoon andere ondernemers leren kennen, gelijkgestemden tegenkomen. Misschien eens samenzitten om gewoon te kijken wat/hoe anderen bepaalde zaken aanpakken. Kennis delen...