

Wie ben ik?
Bij Brasserie De Koriander in Heusden-Zolder werken we met dagverse producten van topkwaliteit. We hechten veel belang aan smaak, versheid en vakmanschap. Hoewel we vandaag al enkele lokale ingrediënten gebruiken, zien we hier nog heel wat opportuniteiten om nauwer samen te werken met producenten uit de streek. We verwelkomen onze gasten in een ruime, sfeervolle omgeving waar gezelligheid centraal staat. Binnen is er plaats voor zo’n 160 personen. Bij mooi weer vormt ons zonnige terras de perfecte setting om te genieten van een heerlijke maaltijd of een verfrissend drankje in open lucht.
Wat wil ik bereiken?
We streven naar een samenwerking die leidt tot een duurzaam succesverhaal voor beide partijen, gebaseerd op wederzijds vertrouwen en meerwaarde.
Andere ambassadeurs

GiRaf
Wij zijn GiRaf, een gezellige bistro in Pelt waar we onze gasten verwennen met vers bereide, smaakvolle gerechten. We focussen op kwalitatieve maaltijden voor lunch en diner in een warm en vriendelijk kader. Van donderdag tot en met zondag ontvangen we zowel individuele gasten als groepen voor privé-events.

Brasserie Ruislé
Wij zijn een brasserie die bewust kiest voor lokale producten en seizoensgebonden ingrediënten. Zo brengen we smaak en duurzaamheid samen op het bord én in het glas. Enkele voorbeelden van lokale producten die je bij ons kan proeven: Brasrund steak – gekweekt op slechts 2 km van hier, Zwalmbeekhoeve-producten – afkomstig van de hoeve van Elise, Noordzeevis – dagvers en lokaal gevangen, Belgische wijnen – onder andere van: Entre-Deux-Monts, Vandersteene, Genoels-Elderen en Vandeurzen. We werken bewust met producten van het seizoen om maximale smaak en versheid te garanderen.

Hemelhof
Wij zijn een gezellige familiebrasserie. We zetten in op kwaliteit en toegankelijkheid. We zijn een warme plek waar families, wandelaars en buurtbewoners kunnen genieten van eten, drinken en ontspanning. We zijn trots op onze rustige locatie, onze toegankelijke sfeer en onze jarenlange aanwezigheid in de buurt.