Home>Onze Community>

Brasserie Ruislé

Horeca

Wie ben ik?

Wij zijn een brasserie die bewust kiest voor lokale producten en seizoensgebonden ingrediënten. Zo brengen we smaak en duurzaamheid samen op het bord én in het glas. Enkele voorbeelden van lokale producten die je bij ons kan proeven: Brasrund steak – gekweekt op slechts 2 km van hier Zwalmbeekhoeve-producten – afkomstig van de hoeve van Elise haar tante, een mooie samenwerking binnen de korte keten Noordzeevis – dagvers en lokaal gevangen Belgische wijnen – onder andere van Entre-Deux-Monts, Vandersteene, Genoels-Elderen en Vandeurzen We werken bewust met producten van het seizoen om maximale smaak en versheid te garanderen.

Wat wil ik bereiken?

We werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en willen mensen bewust maken van hoe wij als brasserie nauw verbonden zijn met de korte keten.

avatar
Elise De Waele
West-Vlaanderen