Het doel is om studenten op te leiden en hen de vaardigheden, kennis en ervaring te bieden die nodig zijn om succesvolle professionals te worden in de horeca- en hotelindustrie. Dit omvat een breed scala aan aspecten, zoals gastvrijheid, hotelmanagement, catering, evenementenplanning, voedsel- en drankbeheer, klantenservice, marketing en nog veel meer.
Spermalie, een warme en familiale school in het centrum van Brugge, kiest voor een kwaliteitsvolle opleiding van jongeren met aandacht voor en onvoorwaardelijke groei.
Hotelschool Gent heeft een waaier aan voedingsopleidingen voor leerlingen van het 1ste tot en met het 7de middelbaar, zowel dubbele finaliteit (TSO) als arbeidsmarktfinaliteit (BSO). Zowel afdeling Horeca als Bakkerij. Hotelschool Gent staat voor culinaire innovatie, creativiteit en ondernemerschap.
Didactisch restaurant dat geopend is volgens een vaste kalender op donderdag- en vrijdagmiddag Didactische bistro die geopend volgens vaste kalender op dinsdagmiddag.