

Wie ben ik?
Pintafish brengt verantwoorde vis en schaaldieren van verschillende projecten onder één dak dit zowel voor bedrijven als particulieren. Dit met respect voor vangstgebied, seizoenen en vangsttechnieken. Voor de samenwerkingen buiten België kopen we rechtstreeks aan bij kleinschalige vissers en wordt de boomkor (vangsstechniek) niet gebruikt. Naast wilde handgeplukte oesters uit Nederland, kleinschalige dagvisserij uit Engeland en kleine marenes uit Finland kiezen we voor wilde zalm uit Alaska en Canada waar we rechtstreeks contact hebben met onze vissers. Vele kleine kleinschalige initiatieven onder één dak. Op zoek naar logistiek? Wij stellen onze gekoelde bestelwagens en koel/vrieshuis(je) graag ter beschikking van de korte keten.
Wat wil ik bereiken?
Voor onze visafdeling zoeken wij ambassadeurs voor ons product. We willen naast het verkopen van ons product mensen informeren over de kleinschalige initiatieven binnen de visserij. Als kleinschalig bedrijf met verschillende afdelingen hopen wij samenwerkingen te kunnen aangaan op het gebied van verkoop en aankoop maar ook voor logistieke samenwerkingen staan we open. We beschikken over een beperkt aantal koelvoertuigen met transportvergunning en kunnen desgewenst ook laten overnachten.
Andere ambassadeurs

De Vis bv
Als Vlaamse vishandelaar met bijna 30 jaar ervaring hebben we ons steeds toegelegd op verse vis van bij ons. Zo kopen we drie keer per week verse vis aan op de visveilingen van Oostende, Nieuwpoort en Zeebrugge. Die vis verwerken we volledig in eigen huis: opkuisen, fileren, portioneren en zelf bereiden in eigen keuken, met vooral biogroenten van bij ons. Een minimum van ingevoerde producten maken van ons dé referentie in Gent en omstreken, waar onze lokale aanpak gesmaakt wordt door jong en oud!

Studio Zeewier
Bij Studio Zeewier laten we je kennismaken met de wereld van zeewier: duurzaam, smaakvol en verrassend veelzijdig. We organiseren begeleide wandelingen, demo’s en proeverijen waarin we de rijkdom van zeegroenten en algen laten ontdekken. Daarnaast ontwikkelen we unieke zeewierproducten, van snacks tot kruiden en andere culinaire creaties. Bij ons draait alles om beleving: proeven, ontdekken en genieten van wat de zee te bieden heeft. Chef Donald Deschagt is ook bekend als de Seaweedchef.