

Wie ben ik?
Het restaurant van PISO biedt een driegangenmenu bereid door leerlingen in opleiding. Reserveren kan via e-mail, waarbij ook allergieën of intoleranties doorgegeven kunnen worden. Leerlingen doen zo praktijkervaring op in een realistische setting, zowel in de keuken als in de bediening. Geopend volgens een vaste kalender op donderdag- en vrijdagmiddag. Didactische bistro die geopend volgens vaste kalender op dinsdagmiddag.
Wat wil ik bereiken?
We willen contact leggen met lokale handelaars en streekproducten, om zo onze leerlingen bewust te maken van de voordelen van de korte keten.
Andere ambassadeurs

Spermalie
Spermalie, een warme en familiale school in het centrum van Brugge, kiest voor een kwaliteitsvolle opleiding van jongeren met aandacht voor en onvoorwaardelijke groei.

Hotelschool Gent
Hotelschool Gent heeft een waaier aan voedingsopleidingen voor leerlingen van het 1ste tot en met het 7de middelbaar, zowel dubbele finaliteit (TSO) als arbeidsmarktfinaliteit (BSO). Zowel afdeling Horeca als Bakkerij. Hotelschool Gent staat voor culinaire innovatie, creativiteit en ondernemerschap.

KTA II Ensorinstituut hotelschool
Bij het Ensorinstituut leiden we jongeren op in keuken, horeca en restaurantmanagement, met een mix van praktijk en theorie. We bieden een warme, ondersteunende omgeving waarin ze hun culinaire talenten kunnen ontdekken en ontwikkelen. Creativiteit, vakmanschap en teamwork staan centraal, zodat elke leerling klaar is voor de professionele keuken of de horeca. We geloven in leren door doen, respect voor kwaliteit en het stimuleren van passie voor gastronomie en gastvrijheid.