Wij verwerken onze eigen melk naar ijs, kaas, boter en yoghurt. Ook voor rundsvlees en kalfsvlees van onze eigen runderen kan je hier terecht.
Wij verwerken onze melk naar zo'n 24 smaken ijs. Kaas, yoghurt en boter maken we ook zelf en kan je bij onze in de hoevewinkel vinden. Ons rundvlees kan je bij ons in de winkel terugvinden in de vorm van een weideburger, maar je kan het ook los verpakt kopen. Ook voor kippenvlees en varkensvlees kan je terecht op ons bedrijf; alles komt rechtstreeks van bij de boer. Daarnaast verkopen we ook zelfgemaakte pannenkoeken en wafels, wij zouden ons ook graag openstellen voor producten te verkopen van andere producenten zodat we ons aanbod kunnen vergroten
In de Zuivelarij maken we lekker zuiderse zuivel met melk van boeren uit de buurt. Onze bekendste kaas is Berloumi maar we maken ook labneh, ricotta en cacioricotta.
Al meer dan 30 jaar verwerken en verkopen we eigen melk op onze boerderij tot desserten, ijscreme, plattekaas, yoghurt... Ons hoeve-ijs wordt geserveerd in verschillende restaurants en onze desserten en zuivelproducten zijn in verschillende winkels terug te vinden. Sinds 2020 verkopen we ook via een automaat in Oosterwijk.
De Zuivelarij is sinds 2017 een kaasmakerij in Berlare. In het begin was het de bedoeling om kleinschalig en als hobby zuivelproducten te maken met melk van boeren uit de buurt. Maar onze Berloumi grillkaas kende al snel succes, waardoor we verder konden groeien. Ondertussen specialiseren we ons in creatieve, niet-courante, Mediterrane zuivelproducten, vaak met culinaire toepassingen. Zo groeide onze hobby al snel uit tot een bloeiend, lokaal en innovatief bedrijf. Ieder product maken we met de melk van één uniek landbouwbedrijf. Het is onze manier om de keten te verkorten en de band tussen boeren, producenten en consumenten te versterken. Onze boeren krijgen een eerlijke prijs en vinden het, net als wij, belangrijk om ecologisch te werken. Naast Berloumi produceren we ricotta, labneh, viVie en paneer.