In ons restaurant Notariaat Kasterlee kan je terecht voor een smaakvol stukje, minder bekend, inlands vlees. Wij kiezen doorgaans voor Belgisch vlees van vrouwelijke dubbeldoel koeien die 2 tot 3 maal gekalfd hebben. Hierdoor zijn deze zeer smaakvol en mooi rood van kleur. Door de minder bekende spierstukken te gebruiken kiezen we voor intense smaken die je niet meteen verwacht bij een Belgisch rund. Deze lijn trekken we graag door naar de andere vleessoorten. Daarnaast staan we voor “verse huisbereide” gerechten die met volle goesting bereid worden. Ook hier kiezen we ervoor om zo veel als mogelijk voor onze Belgische producten te kiezen.
In contact te komen met lokale producenten.
Wij zijn een familiaal eetcafé, waar je terecht kan voor hapje en een drankje, dit is van croque monsieur tot den goede portie mosselen, of steak met willersgras daarnaast zijn wij ook een café waar je gewoon gezellig een pintje bier of een cocktail kan komen drinken met de vrienden of vriendinnen
We zijn een frituur met ook een brasseriekeuken en doen ook catering zowel b2b als b2c. We werken graag met plaatselijke producten en specialiteiten. Ook de korte keten is voor ons belangrijk.
Wij zijn een gezellige familiebrasserie. We zetten in op kwaliteit en toegankelijkheid. Stilletjes aan willen we ook meer lokale producten gaan aanbieden aan onze gasten! Misschien ook wel gewoon andere ondernemers leren kennen, gelijkgestemden tegenkomen. Misschien eens samenzitten om gewoon te kijken wat/hoe anderen bepaalde zaken aanpakken. Kennis delen...