Wie ben ik?
ik baat een event locatie uit en wil graag met lokale producenten werken om authentieke producten te kunnen aanbieden aan bedrijven tijdens hun meetings; ontbijt sessies (met artisanale producten) en meeting breaks met vers fruit en artisanaal gebak. Ook ben ik geïnteresseerd in streekbieren en eventueel wijnen om mijn aanbod qua dranken origineler te maken en zo de lokale producenten te steunen.
Wat wil ik bereiken?
Ontdekken van lokale producenten, meer adressen en contacten leren kennen waar ik artisanale producten kan aankopen/bestellen zodat ik meer authentieke streekproducten kan aanbieden en zo de beleving voor mijn klanten authentieker kan maken
Andere ambassadeurs
Restaurant Marsnil
Restaurant Marsnil is een open culinair huis waar je op een authentieke manier van een gezellige, harmonieuze en gastvrije sfeer kunt genieten. Naast restaurantuitbater zijn wij ook B&B uitbater en altijd op zoek om onze gasten te verwennen met leuke producten uit eigen regio.
Zuru Zuru Ramen
Zuru Zuru Ramen is een Japanse noedelbar in Gent. We produceren onze noedels zelf en kunnen noedels naar voorkeur of op recept maken. We zijn op zoek naar B2B samenwerkingen.
Simple parfait
Ik ben eigenaar/chef van een klein restaurant en wil zoveel mogelijk gebruik maken van kwalitatieve lokale producten.