Streekproducten

Streekproducten Vlaams-Brabant

Streekproducten Vlaams-Brabant

Streekproducten
bedrijfslogo

DE STER MOSTERDMAKERIJ

Streekproducten

verwerken van mosterdzaad tot mosterd op een artisanale wijze.

Bekijk ambassadeur
Streekproducten
bedrijfslogo

Streekproducten Vlaams-Brabant vzw

Streekproducten

Elke ondernemer vindt zijn houvast bij Streekproducenten Vlaams-Brabant vzw. Onze vereniging is een coördinatie-, overleg- en actieplatform van, voor en door Vlaams-Brabantse streekproducenten, verkooppunten, horeca-uitbaters, logies, beleving-aanbieders, Straffe Streek Gemeenten en andere partners. Doelstelling is de Vlaams-Brabantse hoeve- en streekproducten promoten, bevorderen, professionaliseren en vermarkten. De leden van Streekproducten Vlaams-Brabant: maken deel uit van de ‘straffe streek familie’: een netwerk van meer dan 320 leden worden opgenomen op www.straffestreek.be maken deel uit van onze communicatiekanalen: nieuwsbrieven (>12.300 contacten) en sociale media (www.facebook.com/straffestreek en www.instagram.com/straffestreek), … -> vermelden van je opendeurdag, acties, nieuwtjes, gewonnen prijzen, … ontvangen gratis promotiemateriaal: o.a. affiches, receptenboekjes, raamstickers, prijskaartjes, flessenhalzen, vlaggen, potloden, … kunnen Straffe Streek verpakkingen bestellen bij 1 van onze 7 afhaalpunten binnen Vlaams-Brabant kunnen deelnemen aan een samenaankoop (bv. spandoeken, roll-ups, keukenhanddoeken, …) mogen (gratis) deelnemen aan workshops, netwerkmomenten, nieuwjaarsreceptie, bedrijfsbezoeken, … ontvangen een professionele fotoreportage indien gewenst (éénmalige bijdrage van €175 excl. btw) krijgen 25% korting op huur van Straffe Streek meubilair, tenten, … (www.verhuur.straffestreek.be) worden betrokken bij evenementen & acties zoals o.a. Markt van de Smaak (www.marktvandesmaak.be) komen in aanmerking voor subsidies voor proevertjes/onkosten op erkende evenementen ter promotie van Vlaams-Brabantse streekproducten (www.straffestreek.be/subsidies-manifestaties) hebben recht op eerstelijnsadvies kunnen rekenen op belangenbehartiging kunnen genieten van 10% korting bij Variapack

Bekijk ambassadeur
Streekproducten
bedrijfslogo

Druiven Dewit

Streekproducten

Wij (Philip en Koen Dewit) kweken de Vlaams-Brabantse tafeldruif. De volgende variëteiten vind je in onze serres; Ribier, Leopold III, Muscat en Canon Hall en verkopen wij zowel thuis als op de markt.

Bekijk ambassadeur
Streekproducten
bedrijfslogo

Streekshop K&C

Streekproducten

Onze Pajotse streekproductenwinkel bevat heel wat Pajotse streekproducten , maar ook andere Belgische ambachtelijke producten. We bieden een ware plattelandsbeleving met al het lekkers van bij ons waar elk potje/doosje/zakje zijn verhaal heeft.

Bekijk ambassadeur
Streekproducten
bedrijfslogo

Draver

Streekproducten

DRAVER BIER: Draver Tripel: licht hoppige tripel met fruitige afdronk. 8,5° degustatiebier Draver Bruin: bruin bier met hoppige toets en caramel/koffie afdronk. 8,5° degustatiebier.- Draver heeft de erkenning van Keerbergs streekproduct en is ook lid van de Straffe Streek Vlaams – Brabant. Verkrijgbaar / verpakking : Draver Tripel is verkrijgbaar in 33cl. / 24 flesjes per doos. Draver Bruin is verkrijgbaar in 33cl. / 24 flesjes per doos. Draver Tripel is ook verkrijgbaar in 75 cl./6 flessen per doos. Draver glazen DRAVER GIN: Naast onze vaste bieren Draver Tripel & Bruin speelden wij al langer met het idee om een aanvullende GIN te brouwen. Tijdens de 2de lockdown zijn wij dan ook gestart met het experimenteren van verschillende Gin-stalen. Na veel proeven en herwerken hadden wij ons finaal recept klaar. De frisheid – fruitige geur en het hoppige van onze Draver Tripel hebben we doorgetrokken in onze Draver - Gin. Een combinatie van 9 botanicals dat zorgt voor een frisse smaak en geur. De glazen flessen hebben een doorzichtig etiket en zijn verkrijgbaar in 20cl en 70cl. – Geen leeggoed. Houdbaarheid : geen vervaldatum. Verpakking : 20cl. Per 12 flesjes / Dz. & 70cl. Per 6 flessen / Dz.

Bekijk ambassadeur
Streekproducten
bedrijfslogo

Ambachtelijke distilleerderij Wintmolders

Streekproducten

Ik ben distillateur en maak heerlijke, ambachtelijke jenevers. De graanjenever is de basis voor de andere soorten waaronder appel-, citroen-, kersen-, kweeperen-, speculaasjenever en koffielikeur. Verder maak ik ook arancello, limoncello en gin. Doordat ze handmatig worden bereid met verse vruchten krijg je een aparte smaak, zoals je die nog weinig bij andere jenevers kan terugvinden. De 4-provinciën-stad Landen als uitvalsbasis voor de productie geeft voldoende mogelijkheden om aan lekker, sappig fruit te komen, dankzij de lokale fruitteelt uit het Haspengouw. De jenevers zijn verkrijgbaar in flessen van 100ml. en 500ml.

Bekijk ambassadeur