

We zijn een distilleerderij / stokerij uit Brecht, we hebben een melklikeur ontwikkeld met "echte" melk, onze "boeremelk". Deze verkopen we in winkelpunten met een hart voor de boer. We zijn verder gespecialiseerd in het maken van unieke recepten: zo maakten we voor een geitenboerderij een eigen geitenmelk likeur, voor een kiwibes kweker een kiwibes likeur, voor een tomatenkweker een gin met tomaten, …
Sterkstokers hoopt om mensen aan te spreken die graag hun eigen recept laten ontwikkelen, we staan altijd open voor nieuwe ideeën en uitdagingen. Daarnaast zoeken we ook hoevewinkels die graag onze boeremelk willen verkopen.

Bakkerij Knapen is een ambachtelijke brood- en banketbakkerij, gevestigd aan de Dorpsstraat 13 in Bocholt, België. Het familiebedrijf bestaat al meer dan 132 jaar en wordt vandaag geleid door de vierde generatie: bakker Jack Knapen. We hebben een hart voor ambacht en een voorliefde voor lokale producten. Onze broden worden gebakken met Vlaamse tarwe, rogge en boekweit, rechtstreeks uit de buurt.

Zalmrokerij Wymo is een ambachtelijke rokerij uit Beernem. We maken er gerookte zalm op tradionele wijze, dit door met de hand droog te zouten. We verkopen onze producten vooral naar viswinkels, traiteurs en horeca maar ook op zaterdag in onze fabriekswinkel.

De Zuivelarij is sinds 2017 een kaasmakerij in Berlare. In het begin was het de bedoeling om kleinschalig en als hobby zuivelproducten te maken met melk van boeren uit de buurt. Maar onze Berloumi grillkaas kende al snel succes, waardoor we verder konden groeien. Ondertussen specialiseren we ons in creatieve, niet-courante, Mediterrane zuivelproducten, vaak met culinaire toepassingen. Zo groeide onze hobby al snel uit tot een bloeiend, lokaal en innovatief bedrijf. Ieder product maken we met de melk van één uniek landbouwbedrijf. Het is onze manier om de keten te verkorten en de band tussen boeren, producenten en consumenten te versterken. Onze boeren krijgen een eerlijke prijs en vinden het, net als wij, belangrijk om ecologisch te werken. Naast Berloumi produceren we ricotta, labneh, viVie en paneer.