Horeca

Horeca Vlaams-Brabant

Home>Onze Community>Horeca>

Vlaams-Brabant

Horecazaken in Vlaams-Brabant

Horeca
bedrijfslogo

Craywinckelhof Streekbelevingscentrum

Horeca

We zijn een Streekbelevingscentrum met onder andere verschillende feestzalen waar we voor de catering graag werken met streekproducten en lokale aanbieders. We laten onze gasten graag proeven van al het lekkers dat het Hageland te bieden heeft door middel van onze catering en events.

Bekijk ambassadeur
Horeca
bedrijfslogo

Groesting

Catering

Ik verwen mensen met hapjes en gerechten op basis van verse groenten en ingrediënten van lokale (bio)boeren, bij voorkeur agro-ecologisch. Aan elk ingrediënt hangt een verhaal, een boer, een producent. Ik ken hen persoonlijk en deel hun verhalen met mijn klanten. Vegetarisch is mijn standaard. Een streepje vlees of vegan kan op vraag. Als groentechef op locatie kook ik bij mensen thuis, in feestzalen, bedrijven of waarom niet op een zonnig plekje op de boerderij. Ik profileer me graag als circulaire, duurzame, vegetarische & sociale korte keten kok.

Bekijk ambassadeur
Horeca
bedrijfslogo

't Oud Gasthuys BV

Restaurant

't Oud Gasthuys is een brasserie restaurant centrum Leuven die gaat voor Belgische klassiekers, huisgemaakt of lokaal ambachtelijk met kwalitatieve streekprodukten. Onze specialiteit zijn groepen, feesten, teambuilding en events

Bekijk ambassadeur
Horeca
bedrijfslogo

KatrienKookt bv

Horeca

Bij KatrienKookt kan je terecht voor verse maaltijden met seizoensgebonden, lokale ingrediënten, voor de lunch of take-out. Daarnaast biedt de shop een assortiment van zo veel mogelijk locale producten .

Bekijk ambassadeur
Horeca
bedrijfslogo

De Jacht Heverlee

Horeca

Wij zijn een feestzaal en traiteur die proberen werken met zoveel mogelijk lokale producten waar mogelijk. zowel vlees, zuivel als groenten zijn nu al vertegenwoordigd. maar alles kan beter, we zijn steeds op zoek naar vlotte connecties en enthousiaste telers en producenten.

Bekijk ambassadeur
Horeca
bedrijfslogo

restaurant de valck

Horeca

typisch Vlaams restaurant dat bij voorkeur werkt met lokale leveranciers , vooral interesse in streekproducten

Bekijk ambassadeur