Horeca
Horeca
Horecazaken spelen een belangrijke en inspirerende rol in wat op het bord van de Vlaming terechtkomt. Van bij ons, dat smaakt beter. Samen kunnen we lokaal lekkers nóg meer op de kaart zetten.
GRAND SERVICE BVBA
Wij zijn reeds 35 jaar gespecialiseerd in het telen en verwerken van Bintjes aardappelen uit de West-Vlaamse Polders. Dagelijks worden deze gesneden en verpakt tot verse, smaakvolle aardappelspecialiteiten, zowel in groot als klein verpakking. Perfect voor in Horeca keuken of eigen keuken bij je thuis.
l'Heritage BV / Goeste
We hebben een streekproductenwinkel, restaurant en artisanaal ijsatelier. We zijn op zoek naar afzet voor onze limonadesiropen, artisanale ijsproducten. Daarnaast zijn we ook altijd op zoek naar alle mogelijke korte ketenproducten voor het restaurant en de winkel. We staan er ook voor open om kennis en ervaringen uit te wisselen.
Craywinckelhof Streekbelevingscentrum
We zijn een Streekbelevingscentrum met onder andere verschillende feestzalen waar we voor de catering graag werken met streekproducten en lokale aanbieders. We laten onze gasten graag proeven van al het lekkers dat het Hageland te bieden heeft door middel van onze catering en events.
Groesting
Ik verwen mensen met hapjes en gerechten op basis van verse groenten en ingrediënten van lokale (bio)boeren, bij voorkeur agro-ecologisch. Aan elk ingrediënt hangt een verhaal, een boer, een producent. Ik ken hen persoonlijk en deel hun verhalen met mijn klanten. Vegetarisch is mijn standaard. Een streepje vlees of vegan kan op vraag. Als groentechef op locatie kook ik bij mensen thuis, in feestzalen, bedrijven of waarom niet op een zonnig plekje op de boerderij. Ik profileer me graag als circulaire, duurzame, vegetarische & sociale korte keten kok.
't Oud Gasthuys BV
't Oud Gasthuys is een brasserie restaurant centrum Leuven die gaat voor Belgische klassiekers, huisgemaakt of lokaal ambachtelijk met kwalitatieve streekprodukten. Onze specialiteit zijn groepen, feesten, teambuilding en events
Tamis Homekitchen
Ik verkoop afhaalmaaltijden. Ik verzorg catering voor particulieren en bedrijven. ik organiseer culinaire activiteiten zoals proeverijen, lezingen en workshops
Luncherie - Gezonde traiteur & hippe catering
We koken graag gezonde traiteurgerechten, boordevol ingrediënten van dichtbij zoals hoevekaas, lokaal geteelde appels, groenten,... Ook verzorgen we de catering tijdens events of feesten vanaf 30 tot 500 personen bij de klant thuis of op locatie. We kiezen bewust om te koken met kwalitatieve ingrediënten van dichtbij. Superlekker! Het verhaal achter het product is heel fijn. Ook uit ecologisch standpunt. We werken afvalarm omdat we onze gerechten verpakken in ecologische bokaaltjes.
Hotel Monarc
Een klein viersterrenhotel met 21 kamers en 6 appartementen dat graag met lokale produkten werkt voor ontbijt.
Restaurant Marsnil
Restaurant Marsnil is een open culinair huis waar je op een authentieke manier van een gezellige, harmonieuze en gastvrije sfeer kunt genieten. Naast restaurantuitbater zijn wij ook B&B uitbater en altijd op zoek om onze gasten te verwennen met leuke producten uit eigen regio.
Huize Alberic
We zijn restaurateurs. We zijn steeds op zoek naar lokale leveranciers om ons te voorzien van de beste seizoensgebonden producten.
Snack on site
Friet en snacks op locatie met een mobiel frietkot van Snack on site in heel België! Onbeperkt verse friet op locatie. We werken met lokale partijen en bakkers.
Koffiehuis Mokka en Meer
Mokka en Meer is een retro koffiehuis met zoveel méér: heerlijke soorten koffie en gespecialiseerde thee, ambachtelijk ontbijt, apero, lunch en zoet.
Reüniek bv
ik baat een event locatie uit en wil graag met lokale producenten werken om authentieke producten te kunnen aanbieden aan bedrijven tijdens hun meetings; ontbijt sessies (met artisanale producten) en meeting breaks met vers fruit en artisanaal gebak. Ook ben ik geïnteresseerd in streekbieren en eventueel wijnen om mijn aanbod qua dranken origineler te maken en zo de lokale producenten te steunen.
Hemelhof
Wij zijn een gezellige familiebrasserie. We zetten in op kwaliteit en toegankelijkheid. Stilletjes aan willen we ook meer lokale producten gaan aanbieden aan onze gasten! Misschien ook wel gewoon andere ondernemers leren kennen, gelijkgestemden tegenkomen. Misschien eens samenzitten om gewoon te kijken wat/hoe anderen bepaalde zaken aanpakken. Kennis delen...
Auda bvba
Ik ben slager en cateraar en verwerk zoveel mogelijk lokaal wit-blauw runds en brasvar varkensvlees. Daarnaast maken wij nog veel artisanale charcuterie producten zelf zoals bloedworst streek gebonden en zouterij.
KatrienKookt bv
Bij KatrienKookt kan je terecht voor verse maaltijden met seizoensgebonden, lokale ingrediënten, voor de lunch of take-out. Daarnaast biedt de shop een assortiment van zo veel mogelijk locale producten .
Kasteelhoeve de Kerckhem BV
Wij runnen als familie onze gastronomische B&B koken en tuinieren zit in ons bloed en we willen graag de producten die we niet van ons eigen land kunnen halen aanvullen met gezonde lokale producten
Zuru Zuru Ramen
Zuru Zuru Ramen is een Japanse noedelbar in Gent. We produceren onze noedels zelf en kunnen noedels naar voorkeur of op recept maken. We zijn op zoek naar B2B samenwerkingen.
B&B Hoeve De Schapenkop
Tijdens weekends en schoolvakanties hebben wij een B&B die gericht is naar gezinnen met jonge kindjes. Wij hebben het A+ toegankelijkheidslabel en Green Key ecolabel. We bieden ontbijt en avondmaal.
Le Homard et la moule/Studio Zeewier
Studiozeewier, Cocreatie met noordzeewier.
De Jacht Heverlee
Wij zijn een feestzaal en traiteur die proberen werken met zoveel mogelijk lokale producten waar mogelijk. zowel vlees, zuivel als groenten zijn nu al vertegenwoordigd. maar alles kan beter, we zijn steeds op zoek naar vlotte connecties en enthousiaste telers en producenten.
Simple parfait
Ik ben eigenaar/chef van een klein restaurant en wil zoveel mogelijk gebruik maken van kwalitatieve lokale producten.
Melk & Suiker
Melk & Suiker is een koffiebranderij, koekjesbakkerij, koffiebar en ijssalon. Ambachtelijke huisgebrande koffiebonen, huisgemaakte koekjes zoals het streekproduct de Maaseiker knapkoek en ambachtelijk ijs.
Van Dyck Projects
Wij serveren dagelijks ontbijt , lunch en afternoon tea in het oude gemeentehuis te eindhout. Wij proberen al onze producten af te nemen van lokale boeren en handelaars. Wij bakken ook zelf ons eigen brood en gebak. Via connect kom ik graag in contact met nog meer lekkers uit eigen streek :)