Horeca

Horeca

Horeca

Horecazaken spelen een belangrijke en inspirerende rol in wat op het bord van de Vlaming terechtkomt. Van bij ons, dat smaakt beter. Samen kunnen we lokaal lekkers nóg meer op de kaart zetten.

Horeca
bedrijfslogo

Craywinckelhof

Horeca

We zijn een Streekbelevingscentrum met onder andere verschillende feestzalen waar we voor de catering graag werken met streekproducten en lokale aanbieders. We laten onze gasten graag proeven van al het lekkers dat het Hageland te bieden heeft door middel van onze catering en events.

Bekijk ambassadeur
Horeca
bedrijfslogo

GiRaf

Brasserie

Wij zijn GiRaf, een gezellige bistro in Pelt waar we onze gasten verwennen met vers bereide, smaakvolle gerechten. We focussen op kwalitatieve maaltijden voor lunch en diner in een warm en vriendelijk kader. Van donderdag tot en met zondag ontvangen we zowel individuele gasten als groepen voor privé-events.

Bekijk ambassadeur
Horeca
bedrijfslogo

Da Vinci

Restaurant

Wij zijn een kleine huiskamerrestaurant waar kwaliteit op nummer één staat, . ​Restaurant Da Vinci is gevestigd aan de Koning Albertstraat 29 in Dendermonde, België. Het restaurant biedt een culinaire ervaring die zowel traditionele Franse gerechten als internationale smaken combineert. Gasten worden verwelkomd in een warme en elegante sfeer, met de mogelijkheid om te ontspannen in een zuidelijk georiënteerde tuin.

Bekijk ambassadeur
Horeca
bedrijfslogo

Brasserie Ruislé

Brasserie

Wij zijn een brasserie die bewust kiest voor lokale producten en seizoensgebonden ingrediënten. Zo brengen we smaak en duurzaamheid samen op het bord én in het glas. Enkele voorbeelden van lokale producten die je bij ons kan proeven: Brasrund steak – gekweekt op slechts 2 km van hier, Zwalmbeekhoeve-producten – afkomstig van de hoeve van Elise, Noordzeevis – dagvers en lokaal gevangen, Belgische wijnen – onder andere van: Entre-Deux-Monts, Vandersteene, Genoels-Elderen en Vandeurzen. We werken bewust met producten van het seizoen om maximale smaak en versheid te garanderen.

Bekijk ambassadeur
Horeca
bedrijfslogo

Groesting

Catering

Ik verwen mensen met hapjes en gerechten op basis van verse groenten en ingrediënten van lokale (bio)boeren, bij voorkeur agro-ecologisch. Aan elk ingrediënt hangt een verhaal, een boer, een producent. Ik ken hen persoonlijk en deel hun verhalen met mijn klanten. Vegetarisch is mijn standaard. Een streepje vlees of vegan kan op vraag. Als groentechef op locatie kook ik bij mensen thuis, in feestzalen, bedrijven of waarom niet op een zonnig plekje op de boerderij. Ik profileer me graag als circulaire, duurzame, vegetarische & sociale korte keten kok.

Bekijk ambassadeur
Horeca
bedrijfslogo

't Oud Gasthuys BV

Restaurant

't Oud Gasthuys is een brasserie-restaurant in het centrum van Leuven die gaat voor Belgische klassiekers, huisgemaakt of lokaal ambachtelijk met kwalitatieve streekproducten. Onze specialiteit zijn groepen, feesten, teambuilding en events, met Ofyr-barbecue, degustaties, walking dinners en seizoensgebonden menu’s in een sfeervolle setting.

Bekijk ambassadeur
Horeca
bedrijfslogo

Hotel Monarc

Hotel

Wij zijn Hotel Monarc — een charmant 4‑sterren boutiquehotel aan zee in Oostende met 21 kamers, gelegen op wandelafstand van strand, dijk en winkelstraten. Bij ons geniet je van stijlvolle kamers, een uitgebreid ontbijtbuffet met verse streekproducten, en een gezellige lounge/bar waar je ontspannen een drankje kunt doen. Of je nu komt voor een romantisch weekend, een fiets‑ of wandelvakantie aan de kust, of gewoon rust zoekt: bij ons ben je in goede handen.

Bekijk ambassadeur
Horeca
bedrijfslogo

Eat@bagels

Horeca

Eat@bagels is een ontbijt/lunchzaak waar je gezellig kan vertoeven op ons zonnig terras of binnen alle rust kan opzoeken. Wij zijn Eat @ Bagels, een gezellige ontbijt‑, lunch‑ en bagelbar in Schoten waar je terecht kunt voor ontbijt, koffie, lunch en take‑away gerechten in een ontspannen sfeer. We serveren verse bagels, broodjes, en je kunt bij ons ook terecht voor catering of evenementen. Take-away bagels en broodjes behoren ook tot de mogelijkheden.

Bekijk ambassadeur
Horeca
bedrijfslogo

Restaurant Marsnil

Restaurant

Restaurant Marsnil is een open culinair huis waar je op een authentieke manier van een gezellige, harmonieuze en gastvrije sfeer kunt genieten. Naast restaurantuitbater zijn wij ook B&B uitbater en altijd op zoek om onze gasten te verwennen met leuke producten uit eigen regio.

Bekijk ambassadeur
Horeca
bedrijfslogo

Bezzeke2

Café

Wij zijn een dorpscafé waar lokale boeren hun groenten verkopen, de bakker vers brood levert en de slager bestellingen afzet. Wij willen ons aanbod vergroten en meer samenwerken om een sterker netwerk op te bouwen, aangezien ons dorp geen enkele winkel heeft.

Bekijk ambassadeur
Horeca
bedrijfslogo

Huize Alberic

Restaurant

Wij zijn Huize Alberic — een warm, kleinschalig restaurant gevestigd in de voormalige woning van smid-kunstenaar Albert Plettinck, met originele houten vloeren, smeedwerk en een gerestaureerd haardvuur dat de sfeer van de jaren ’20 oproept. Bij ons proef je gerechten bereid met seizoensgebonden, lokale en duurzame ingrediënten — verse groenten en fruit, vlees van de buurt-slager en vis uit de Noordzee — met respect voor kwaliteit en korte keten. Met passie ontvangen wij je in een intieme setting waar je in alle rust kan genieten van verfijnde, smaakvolle creaties.

Bekijk ambassadeur
Horeca
bedrijfslogo

't Kasteeltje

B&B

We zijn een kleinschalig landbouwbedrijf met enkele runderen en varkens voor het vlees en een 10-tal geiten. De melk wordt verwerkt tot ijs dat in ons ijssalon geserveerd wordt. In onze B&B serveren we een heerlijk ontbijt met een ruim assortiment aan streekproducten en ook in het hoevewinkeltje staat de korte keten centraal.

Bekijk ambassadeur
Horeca
bedrijfslogo

Snack on site

Catering

Wij brengen heerlijke frietjes en snacks rechtstreeks tot bij jou met onze mobiele friet- en snackwagens, perfect voor feesten, events en bedrijfsbijeenkomsten in heel België. We serveren verse friet, een ruim aanbod aan snacks en verschillende formules, van klassiek tot onbeperkt, zodat elke gelegenheid volledig op maat is. Alles wordt voor jou geregeld — van een snelle offerte tot een vlotte service op locatie — zodat jij zorgeloos kan genieten. Dankzij ons uitgebreide netwerk van betrouwbare partners garanderen we kwaliteit, flexibiliteit en een smakelijke ervaring voor al jouw gasten. Friet en snacks op locatie met een mobiel frietkot van Snack on site in heel België! Onbeperkt verse friet op locatie. We werken met lokale partijen en bakkers.

Bekijk ambassadeur
Horeca
bedrijfslogo

Greg's home food

Catering

We zijn Greg's Home Food — een gepassioneerde foodtruck en cateringdienst die vers, smaakvol en gevarieerd eten levert voor evenementen, privé‑feesten of een gezellige maaltijd thuis. We zijn trots op ons brede aanbod: van pizza, pasta en burgers tot wraps, poke‑bowls en wereldkeuken — steeds bereid met zorg en kwaliteit. We zijn er voor wie goesting heeft in lekkere, verse gerechten zonder zelf te moeten koken, en we staan klaar om flexibel in te spelen op wensen en gelegenheden.

Bekijk ambassadeur
Horeca
bedrijfslogo

B&B Hotelmama

B&B

Ik ben uitbater van een B&B en gepassioneerd met heerlijke producten. Ik maak zoveel mogelijk zelf, vers brood, confituur, cakes en taarten. Bij B&B Hotelmama voel je je meteen thuis, omringd door warmte en gastvrijheid. De B&B beschikt over één unit met twee sfeervolle kamers, ideaal voor maximaal vier personen. Geniet van een kop koffie en een gezellig gesprek of kom helemaal tot rust in een ontspannen sfeer. 's Ochtends wacht je een heerlijk ontbijt met versgebakken brood en huisgemaakte confituur.

Bekijk ambassadeur
Horeca
bedrijfslogo

Hemelhof

Brasserie

Wij zijn een gezellige familiebrasserie. We zetten in op kwaliteit en toegankelijkheid. We zijn een warme plek waar families, wandelaars en buurtbewoners kunnen genieten van eten, drinken en ontspanning. We zijn trots op onze rustige locatie, onze toegankelijke sfeer en onze jarenlange aanwezigheid in de buurt.

Bekijk ambassadeur
Horeca
bedrijfslogo

Auda bvba

Catering

Ik ben slager en cateraar en verwerk zoveel mogelijk lokaal wit-blauw runds en brasvar varkensvlees. Daarnaast maken wij nog veel artisanale charcuterie producten zelf zoals bloedworst streek gebonden en zouterij. Wij streven naar uitstekende service en bereiden veel van ons aanbod met zorg en vakmanschap ter plaatse. Met aandacht voor smaak en klanttevredenheid maken wij van elk bezoek een aangename winkelervaring.

Bekijk ambassadeur
Horeca
bedrijfslogo

De Koriander BV

Brasserie

Bij Brasserie De Koriander in Heusden-Zolder werken we met dagverse producten van topkwaliteit. We hechten veel belang aan smaak, versheid en vakmanschap. Hoewel we vandaag al enkele lokale ingrediënten gebruiken, zien we hier nog heel wat opportuniteiten om nauwer samen te werken met producenten uit de streek. We verwelkomen onze gasten in een ruime, sfeervolle omgeving waar gezelligheid centraal staat. Binnen is er plaats voor zo’n 160 personen. Bij mooi weer vormt ons zonnige terras de perfecte setting om te genieten van een heerlijke maaltijd of een verfrissend drankje in open lucht.

Bekijk ambassadeur
Horeca
bedrijfslogo

De Nieuwe Sleutel

Restaurant

Bij Restaurant De Sleutel serveren we klassieke grillgerechten en vis, bereid met passie volgens onze familierecepten. We bieden een ruime keuze aan steaks, côte à l’os, ribeye en andere grillklassiekers, aangevuld met verse visgerechten. Onze gasten genieten van een warme, gezellige sfeer op onze locatie aan de Zeedijk in Blankenberge. Reserveren kan eenvoudig, zodat iedereen ontspannen van onze keuken kan komen genieten.

Bekijk ambassadeur
Horeca
bedrijfslogo

Eetcafe Ceramique

Restaurant

Ik ben restauranthouder en chefkok. Al 31 jaar voer ik samen met mijn vrouw een overwegend vegetarisch/vegan restaurant. Mijn liefde voor groenten kreeg ik via mijn vader mee. Mijn liefde voor lekker eten heb ik van mezelf. Sinds 3 jaar mijn moestuin gaan opstarten en 2 jaar geleden veel energie gestoken in korte keten Zuid Limburg. Voor het komend seizoen ben ik op zoek naar een witlofboer. De boer waar ik zaken mee deed stopte met witlof in maart. Ik zou graag een hoeve willen beheren met een beetje grond. Maar dat is hier in de buurt niet te vinden. En ja een restaurant brengt al genoeg werk met zich mee. Mijn verwachtingen zijn dat het steeds makkelijker gaat worden om te weten te komen wie wat doet en wie wat zoekt. Dus het afstemmen van vraag en aanbod met liefst geen bederf.

Bekijk ambassadeur
Horeca
bedrijfslogo

Zuru Zuru Ramen

Restaurant

Zuru Zuru Ramen is een Japanse noedelbar in Gent. We produceren onze noedels zelf en kunnen noedels naar voorkeur of op recept maken. Oprichter-chef Nick heeft zijn expertise opgedaan in Yokohama en brengt traditionele recepten over naar België. Onze zaak is zowel een restaurant als ontmoetingsplek. Er worden regelmatig workshops en degustaties georganiseerd.

Bekijk ambassadeur
Horeca
bedrijfslogo

Bij Koen & Marijke

Restaurant

Bij Bij Koen & Marijke In 't Nieuw Museum werken we met een houtgestookte grill waarop we hoogwaardige vleesgerechten bereiden. We gebruiken vlees van lokale boerderijen en hechten veel waarde aan de korte keten, zodat we onze gasten altijd verse en duurzame producten kunnen aanbieden. Daarnaast selecteren en serveren we een breed assortiment West-Vlaamse bieren, die we niet alleen schenken maar ook verwerken in bierblends, bierazijn en biercocktails. Met deze unieke combinaties creëren we een culinaire ervaring die onze passie weerspiegelt. Wij runnen ons restaurant zo lokaal mogelijk, met respect voor de geboortegrond. De meeste van onze producten zijn afkomstig uit een straal van 100 km rond Brugge. Daarnaast hechten we veel belang aan heldere en transparante communicatie met onze klanten.

Bekijk ambassadeur
Horeca
bedrijfslogo

De Jacht Heverlee

Horeca

Wij zijn Feestzaal De Jacht in Heverlee, een stijlvolle evenementenlocatie voor recepties, familie- en bedrijfsfeesten, bruiloften, seminaries en andere samenkomsten vanaf ongeveer 20 personen. Wij proberen werken met zoveel mogelijk lokale producten waar mogelijk. zowel vlees, zuivel als groenten zijn nu al vertegenwoordigd. maar alles kan beter, we zijn steeds op zoek naar vlotte connecties en enthousiaste telers en producenten.

Bekijk ambassadeur
Horeca
bedrijfslogo

Balls & Glory

Restaurant

We maken ambachtelijke, gevulde gehaktballen met pure ingrediënten volgens het farm-to-table-principe. Onze gerechten combineren traditionele smaken met een moderne twist en worden geserveerd in een hedendaagse, stedelijke setting.

Bekijk ambassadeur