Horeca West-Vlaanderen
Horecazaken in West-Vlaanderen
GRAND SERVICE BVBA
Wij zijn reeds 35 jaar gespecialiseerd in het telen en verwerken van Bintjes aardappelen uit de West-Vlaamse Polders. Dagelijks worden deze gesneden en verpakt tot verse, smaakvolle aardappelspecialiteiten, zowel in groot als klein verpakking. Perfect voor in Horeca keuken of eigen keuken bij je thuis.
l'Heritage BV / Goeste
We hebben een streekproductenwinkel, restaurant en artisanaal ijsatelier. We zijn op zoek naar afzet voor onze limonadesiropen, artisanale ijsproducten. Daarnaast zijn we ook altijd op zoek naar alle mogelijke korte ketenproducten voor het restaurant en de winkel. We staan er ook voor open om kennis en ervaringen uit te wisselen.
Restaurant La Vida
Restaurant met een korte kaart, vooral verse en lokale producten. Dat alles met een vleugje Spanje erin verwerkt.
Récolte
Wij baten een kleinschalig restaurant /tearoom uit waar korte keten en 'eerlijk' eten centraal staan. Kleinschaligheid is voor ons net zo belangrijk als bio. Zo bieden wij dagelijks een dagverse lunch aan tegen een democratische prijs. Na de lunch zijn er wafels, pannekoeken en divers gebak, alles huisbereid met een maximum aan lokale producten.
Bistro 10
Bistro 10 is een bistro en hotel.
Hotel Monarc
Een klein viersterrenhotel met 21 kamers en 6 appartementen dat graag met lokale produkten werkt voor ontbijt.
Culinaire eetwinkel Meuninck
Wij zijn een culinaire eetwinkel gegroeit vanuit een slagerij ,wij willen zoveel als mogelijk koken en maaltijden klaar maken met lokale producten
Regionale Producten Tamsin
Promoot en verdeelt regionale producten. In Dranouter is er ook een dorpspunt met regionale en lokale producten, rechtstreeks van de producent, uitgebaat door mensen met een beperking uit De Lovie.
Koffiehuis Mokka en Meer
Mokka en Meer is een retro koffiehuis met zoveel méér: heerlijke soorten koffie en gespecialiseerde thee, ambachtelijk ontbijt, apero, lunch en zoet.
Mokka en Meer
Nv De Nieuwe Sleutel
Restaurateur die willen werken met eerste kwaliteit product
Locàle by Kok au Vin
Ik ben uitbater van Locàle by Kok au Vin, waar we zoveel mogelijk proberen te werken met lokale producten van bij ons. Die we creatief verwerken op het ritme van de seizoenen.
Terrest Farm & Brewery
De gerst en hop worden geteeld op de rug van de Terrest-heuvel. Na de oogst zetten Valerie en haar papa hun ander petje op en verwerken ze de producten in de hoevebrouwerij. Tussenschakels komen er niet aan te pas. Onze onafhankelijkheid en flexibiliteit zijn onze grootste troef. De korte keten wordt afgesloten door de rechtstreekse verkoop aan consumenten, retail en horeca. Het resultaat is een fris en kruidig hoevebier, ideaal tijdens de aperitief, bij een fris slaatje of vleesje, maar evenzeer wanneer de dorst roept. Cheers!!
Le Homard et la moule/Studio Zeewier
Studiozeewier, Cocreatie met noordzeewier.
Locàle by Kok au Vin
Restaurant Patrick Devos
Wij hebben reeds een 3 tal jaar een plantaardig menu als ook à la carte gerechten, wij zoeken leuke plantaardige ingrediënten om de klant te verassen.