Horeca Antwerpen
Horecazaken in Antwerpen
Schranshoeve
Het aperitief tot het koekje en de koffie zijn in de Schranshoeve ‘made in Belgium’. Vis komt steevast uit de bijvangst. Brood bakken we zelf in het historische bakhuis met bloem van lokale molens.
Eat@bagels
Eat@bagels is een ontbijt/lunchzaak waar je gezellig kan vertoeven op ons zonnig terras of binnen alle rust kan opzoeken. Take-away bagels en broodjes behoren ook tot de mogelijkheden. Wij kopen lokaal en bieden eigen streekproducten aan.
Huize Alberic
We zijn restaurateurs. We zijn steeds op zoek naar lokale leveranciers om ons te voorzien van de beste seizoensgebonden producten.
Snack on site
Friet en snacks op locatie met een mobiel frietkot van Snack on site in heel België! Onbeperkt verse friet op locatie. We werken met lokale partijen en bakkers.
de leefkamer
Ik ben kok en gastvrouw van mijn zaak 'de leefkamer' (lunch - koffie - wijn) waar ik verkies te werken met lokale en seizoensgebonden producten/ingrediënten. Omdat ik overtuigd ben van de kwaliteit en positieve (klimaat)impact van korte-keten-producten. Ik zoek dan ook lokale telers om mee samen te werken.
Hemelhof
Wij zijn een gezellige familiebrasserie. We zetten in op kwaliteit en toegankelijkheid. Stilletjes aan willen we ook meer lokale producten gaan aanbieden aan onze gasten! Misschien ook wel gewoon andere ondernemers leren kennen, gelijkgestemden tegenkomen. Misschien eens samenzitten om gewoon te kijken wat/hoe anderen bepaalde zaken aanpakken. Kennis delen...
De Zoete Linde
Streven naar duurzaamheid.
Sofia's Vis
Goedemiddag, Wij gaan een Vis bar /restaurant openen op de Paardenmarkt en willen graag eerlijke streekproducten inkopen en verwerken in ons Restaurantje . Tevens hebben we elders de beschikking over een zalm rokerij , waarin we zowel warm als koudgerookte zalm roken. Ook verse zalm leveren we van daaruit aan diverse klanten in Antwerpen.
Notariaat Kasterlee
In ons restaurant Notariaat Kasterlee kan je terecht voor een smaakvol stukje, minder bekend, inlands vlees. Wij kiezen doorgaans voor Belgisch vlees van vrouwelijke dubbeldoel koeien die 2 tot 3 maal gekalfd hebben. Hierdoor zijn deze zeer smaakvol en mooi rood van kleur. Door de minder bekende spierstukken te gebruiken kiezen we voor intense smaken die je niet meteen verwacht bij een Belgisch rund. Deze lijn trekken we graag door naar de andere vleessoorten. Daarnaast staan we voor “verse huisbereide” gerechten die met volle goesting bereid worden. Ook hier kiezen we ervoor om zo veel als mogelijk voor onze Belgische producten te kiezen.
Simple parfait
Ik ben eigenaar/chef van een klein restaurant en wil zoveel mogelijk gebruik maken van kwalitatieve lokale producten.
Van Dyck Projects
Wij serveren dagelijks ontbijt , lunch en afternoon tea in het oude gemeentehuis te eindhout. Wij proberen al onze producten af te nemen van lokale boeren en handelaars. Wij bakken ook zelf ons eigen brood en gebak. Via connect kom ik graag in contact met nog meer lekkers uit eigen streek :)