Verwerking

Verwerking Limburg

Verwerkers in Limburg

Verwerking
bedrijfslogo

Brood met een verhaal bv

Bakkerij

Wij zijn een ambachtelijke bakkerij met een voorliefde voor lokale produkten. Vlaamse tarwe, rogge, boekweit en uit de buurt. lokale appelen, peren, bosbessen, frambozen en aardbeien. Ons motto : Van graan tot graag gedaan!

Bekijk ambassadeur
Verwerking
bedrijfslogo

ZELFGEMAAKT

Voedselverwerkende industrie

Zelfgemaakt heeft een aanbod van home-made producten die gezond én heel lekker zijn. Wij zijn één van de weinigen die geen geraffineerde suikers gebruiken en toch zeer smaakvolle producten maken. De voornaamste producten die we maken zijn confituur, granola, advocaat in verschillende smaken, likeurtjes en verwerkte groenten; alles met een hoekje af. En dit voor mensen die volgende aspecten belangrijk vinden: Lokaal, Ecologisch, Fair, Gezond en Lekker. Kenmerkend voor onze producten is dat ze met LEF bereid worden. Lokaal: onze ingrediënten komen, waar mogelijk, van bioboeren uit de streek. Ecologisch: we gebruiken enkel glasverpakking die gerecycleerd wordt (je mag de lege bokalen altijd terug brengen), we koken op groene stroom, zelfs de doekjes op onze bokalen zijn al gebruikt Fair: we betalen de boeren een faire prijs en bieden onze producten voor een faire prijs aan. Gezond omdat we geen geraffineerde suikers gebruiken en onze confituur bereid wordt met de helft suiker. We hebben zelfs een aanbod confituur zonder toegevoegde suiker. We gebruiken ook geen bewaarmiddelen, kleur- of smaakstoffen. Onze producten zijn eveneens vegetarisch en worden op ambachtelijke wijze bereid op basis van eigen recepten. Het doel is om mensen gezonder te laten eten, te laten 'suikerminderen' en te laten ervaren dat dit ook op een lekkere manier kan.

Bekijk ambassadeur
Verwerking
bedrijfslogo

Sint Annahof

Slagerij

Wij zijn een hoeveslagerij met lamsvlees van eigen bodem (Pastorale Lamsvlees) met eigen versnijderij. Daarnaast verkopen we ook producten van collega's (vlees, streekproducten, zuivel) zodat we een mooi lokaal aanbod hebben in de hoevewinkel.

Bekijk ambassadeur
Verwerking
bedrijfslogo

Gelato Farm

Ijs

Sinds 18 jaar maken we vers hoeve-ijs van eigen, sinds 2019 biologische, hoevemelk. De fruitsmaken worden met vers fruit, van collega's uit de buurt, gemaakt. Ons ijs kun je genieten in onze tuin, een oaze van rust, omgeven door weilanden en bossen.

Bekijk ambassadeur
Verwerking
bedrijfslogo

Hoeve Picard

Zuivel

Bereiden van ambachtelijk roomijs en rechtstreeks aanbieden aan de consument.

Bekijk ambassadeur
Verwerking
bedrijfslogo

Slager jo

Slagerij

Wij proberen ons in ons versmarkt concept zoveel mogelijk Limburgse specialiteiten te verkopen. We werken al samen met verschillende producenten is de buurt.

Bekijk ambassadeur
Verwerking
bedrijfslogo

Wintershoeve ijs

Zuivel

Wij verwerken onze eigen melk naar ijs, kaas, boter en yoghurt. Ook voor rundsvlees en kalfsvlees van onze eigen runderen kan je hier terecht.

Bekijk ambassadeur