Verwerking

Verwerking Vlaams-Brabant

Verwerkers in Vlaams-Brabant

Verwerking
bedrijfslogo

't Silsomhof - Everaert Ann

Slagerij

In onze hoeveslagerij verwerken en verkopen we Limousin rundvlees, BWB rundvlees, kalfsvlees, Duroc varkensvlees en lamsvlees. Daarnaast vind je bij ons ook streekproducten, maar allen afkomstig van bij collega's die zelf de grondstoffen produceren.

Bekijk ambassadeur
Verwerking
bedrijfslogo

Melkerhei

Zuivel

Melkerhei is ontstaan uit het melkveebedrijf Arnauts (vader en zoon). We verzuivelen zowel zachte zuivel als rauwmelkse harde kazen. We gebruiken geen toevoegingen, noch bewaarmiddelen, puur natuur.

Bekijk ambassadeur
Verwerking
bedrijfslogo

Mijnbedrijf

Zuivel

Bekijk ambassadeur
Verwerking
bedrijfslogo

Zuivelatelier Tineke

Zuivel

Op boerderij Hof Ter Overlaar maak ik verse zuivelproducten en roomijs op basis van onze dagverse melk. Hoewel we gangbare landbouw toepassen, is de boerderij zo goed als zelfvoorzienend: teelten voor het voeder van de dieren, zonnepanelen, regenwaterrecuperatie,... Er is zowel een melkvee- als vleesveetak (Belgisch Wit-blauw), naast akkerbouw. De melk van onze koeien verwerkt ik tot verse zuivelproducten (yoghurt, boter & karnemelk, plattekaas, rijstpap) en roomijs, volgens traditionele familierecepten. De zijn erkend als ambacht.

Bekijk ambassadeur
Verwerking
bedrijfslogo

Ambachtelijke speculaasbakkerij Vanvuchelen

Bakkerij

Wij zijn een ambachtelijke speculaasbakkerij. Ons aanbod bestaat uit zowel een vast assortiment aan speculazen alsook speculazen op maat met bedrukking voor horeca,bedrijven alsook particulieren. We werken uitsluitend op bestelling om voor iedere klant versheid en topkwaliteit te garanderen,de bestellingen kunnen ofwel geleverd ofwel afgehaald worden op afspraak.

Bekijk ambassadeur
Verwerking
bedrijfslogo

Biteful (voorlopig)

Verwerking

Ik ben bezig met de ontwikkeling van een aanbod écht gezonde en volledig plantaardige diepvriesmaaltijden die gebruik maken van reststromen in de landbouw of voedselverwerkende bedrijven. Dit aanbod is nog in volle ontwikkeling en dus nog niet op de markt. Ik ben nog op zoek naar bedrijven die met reststromen (groenten en eiwit/vezelrijke gewassen) zitten (redelijke volumes en recurrent op jaarbasis) en hier iets mee willen doen (of ze nog hoger willen valoriseren). Stuur me een mail op: jarne.verstraete@gmail.com

Bekijk ambassadeur