Wijn

Dranken

Bier en wijn

Bier- en wijnpairing, koken met bier en wijn of gewoon zo: het smaakt altijd. Ons land telt heel wat lekkere bieren & wijnen, en minstens evenveel vakkundige producenten. Zoek hier potentiële partners.

Wijn
bedrijfslogo

Ciderij NoMi

Dranken

Ik ben een cidermaker uit het Pajottenland en vooral op zoek naar appelen en peren uit hoogstamboomgaarden. Daarbij zijn de soorten niet het allerbelangrijkste maar we geven wel de voorkeur aan onbemeste bomen waarvan het appelsap een trage vergisting in de hand werkt zodat we een lekker streekproduct kunnen maken. Ben je de appelmoes en het appelsap een beetje beu, contacteer me gerust !

Bekijk ambassadeur
Wijn
bedrijfslogo

Chardonnay Meerdael

Wijn

Chardonnay Meerdael is de pionier van de Belgische mousserende wijn sinds 1994. Van het kweken van de druiven tot het afgewerkt product.

Bekijk ambassadeur
Wijn
bedrijfslogo

Wijndomein Gloire de Duras

Wijn

Wijndomein Gloire de Duras is gelegen in het hart van Haspengouw, namelijk in Wilderen (Sint-Truiden). Ikzelf, Peter Nijskens, ben naast wijnbouwer ook fulltime fruitteler. Wijndomein Gloire de Duras is een echt familieproject. Samen met mijn vrouw Hilde en drie kinderen (Laura, Gert-Jan en Isaline) proberen we iets mooi te maken van ons wijndomein. We bieden verschillende witte wijnen aan en enkele mousserende wijnen.

Bekijk ambassadeur
Wijn
bedrijfslogo

Het Melkhuisje

Sappen

Een hoevewinkeltje met verschillende producten van lokale ondernemers: honing, zuivelproducten en verse melk, aardappelen, uien, appels, peren en aardbeien, verschillende soorten sap.

Bekijk ambassadeur
Wijn
bedrijfslogo

BVBA De Gouden Arend

Bier

Brouwerij De Ryck is een rasechte familiebrouwerij, opgericht in 1886 door Gustave De Ryck te Herzele. 5 generaties later is dit familiebedrijf (lid van de Belgian Family brewers) geëvolueerd tot een moderne brouwerij die garant staat voor meer dan 135 jaar bierpassie en -traditie en langzaam de wereld verovert met traditionele & heerlijke bieren. Stuk voor stuk worden ze op authentieke wijze gebrouwen met het grootste respect voor traditie en vakmanschap en met passie geserveerd.

Bekijk ambassadeur